Contacteer ons

Telefoonnummer : +86-755-28430400

WhatsApp : +8615019465365

SOGOO TECHNOLOGY CO., LTD

Sogoo is een belangrijk bedrijf in de assemblage van telecommunicatiekabels, met inbegrip van CPRI-vezelkabel, de Gepantserde kabel van het vezelflard, RRU-machtskabel, de openluchtkabel van het vezelflard, coaxiale kabel die uitrusting, de kabel van BBU OLT, voederkabel aan de grond zetten…

E-mail: info@telecomscable.com

  • SOGOO TECHNOLOGY CO., LTD
  • SOGOO TECHNOLOGY CO., LTD
  • SOGOO TECHNOLOGY CO., LTD
  • SOGOO TECHNOLOGY CO., LTD
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Oceanië, Wereldwijd
Merken SOGOO Aantal werknemers 80~100
Jaarlijkse omzet 1000000-1500000 Opgericht Jaar 2013
Export pct 90% - 100%

Inleiding

SOGOO TECHNOLOGY CO., LTD

 

 

Ongeveer ons

 

Sogoo is een belangrijk bedrijf in de assemblage van telecommunicatiekabels, volledig assortiment met inbegrip van CPRI-vezelkabel, de Gepantserde kabel van het vezelflard, RRU-machtskabel, de openluchtkabel van het vezelflard, coaxiale kabel die uitrusting, de kabel van BBU OLT, voederkabel aan de grond zetten… Wij bieden ook verwante telecommunicatieproducten aan, b.v. Optische Zendontvanger, Voederklem, Vezel Optische verwante producten. Onze opdracht moet de één eindedienst voor het bedrijf van de telecommunicatiedienst bouwen! Wij zullen u van het Hoogste Kwaliteitsproduct met de Beste Dienst Beschikbaar aan de Reasonal-Prijs voorzien.

 

Wij worden gewijd om aan het front van technologie te blijven die onze klanten voorzien van de producten en de diensten moesten helpen zaken en technische uitdagingen oplossen, verbeterend productiviteit en succes. Voortbouwend op de technische kennis van ons die techniekpersoneel, door onze kwaliteit productiedeskundigheid wordt gesteund, moet onze opdracht hoogte verstrekken - kwaliteit, hoge prestaties, de oplossingen van het overzichtsproduct.

 

Het welkom om ons te contacteren, laat team samen, creeert een nieuwe rooskleurige toekomst.

 

Geschiedenis
Dienst

Q: Wat nodig hebt u om een citaat te maken?

A: Om een goed te maken zou het citaat door de volgende dingen zeker moeten zijn:

1.Existing steekproeven, of productentekeningen.

2. De hoeveelheid producten u gaat maken.

 

Q: Hoeveel tijd moet u citeren?

A: Gewoonlijk wordt een citaat voor een product verzonden in 8 uren nadat wij onderzoek met alle noodzakelijke details ontvangen.

 

Q: Hoe lang neemt het om producten te hebben?

A: Als in de voorraad, zullen wij hen binnen 3 werkdagen verschepen. Als geen voorraad hebben, hangt van de hoeveelheid af. Wij zullen onze extact levertijd geven wanneer u het citaat krijgt.

 

Q: Welk soort goed betalingsvoorwaarden keurt u?

A.: Voor kleine orde, wij 100%T/T-betaling goed alvorens keuren te produceren. De totale rekening is onder 500USD, is Paypal beschikbaar; meer dan 500 USD, slechts directe overboeking.

Voor een groot bedrijf die duizenden wensen: 30%TT van storting alvorens te produceren, en 70% alvorens te verschepen.

 

Q: Welke waarborg dat u hen zo aangezien wij om te doen goed zullen maken?

A: Wij kunnen 1~3 PCs van steekproeven aan u aanbieden ter goedkeuring, als de kwaliteit O.K. is, en wij zullen onze productie te werk gaan. Wij inspecteren altijd al die spes op tekeningen wordt getoond.

Ons Team