De openluchtaarde Coaxiale Kabel die Uitrusting voor 7/8 Duim aan de grond zetten overhaalt de Gemakkelijke Installatie van de Voederkabel

Basisinformatie
Plaats van herkomst: Guangdong, China
Merknaam: SOGOO
Certificering: CE, RoHS
Min. bestelaantal: 1000 stuks
Verpakking Details: Het karton van pvc bag+
Levertijd: 5-10 hangt de werkdagen van de hoeveelheid af
Betalingscondities: T/T; Paypal; de Western Union
Levering vermogen: 100000 PCs per week
Contact nu

De openluchtaardeuitrusting, klem bij het aan de grond zetten van uitrusting voor 7/8 duim overhaalt voederkabel

 

De klemgronduitrustingen zijn een geavanceerd type voor coaxiale kabel die, een gemakkelijke installatie evenals betrouwbare bescherming van coaxiaal kabelsysteem bieden aan de grond zetten. Het klemontwerp en de voorgevormde riem laten de klemgronduitrustingen toe om gemakkelijk over de buitenleider van de coaxiale kabel zijn uitgegleden. De klink werd geoptimaliseerd om een veilige moeilijke situatie te verstrekken maximaliserend prestaties door juiste contactoppervlakte en druk te verzekeren.

 

Het is kostuum voor het aan de grond zetten van band van alle soorten de kabel van de 7/8 duimvoeder.  Het aan de grond zetten in de communicatie basisstationvoeder die uitrusting aan de grond zetten is kostuum voor het voersysteem, die apparaat aan de grond zetten respectievelijk in centraal dichtst in de positie van de antennetoren wordt gevestigd, de kromming van de torenkabel bij de bodem van de voorzijde, en op apparaat de beveiliging, in centrale toren met hoge toren moet is met het aan de grond zetten van apparaat toevoegen. Na het installeren van de kaart van de voedergrond, kunnen het systeem van het antennevoer en de communicatieapparatuur in de machineruimte tegen de schade van bliksem worden beschermd.

 

Het product van de stormbescherming die busbar aan de grond zetten kan defensie is zo hoog aangezien 125 kva, zijn hoogte - de structuur van het kwaliteitskoper kan vochtigheid zijn en de vochtigheidsabsorptie, componenten kan bovendien met band tegelijkertijd worden uitgerust, vereist de installatie geen extra hulpmiddelen, op basis van geschikt verkort de installatietijd.

 

 

Eigenschap.

● Toepassing: Het aan de grond zetten

● Grootte: 1/2“ aan 2-1/4“
● Eigenschap: Gemakkelijk installeer

● Ontwerp: Ééndelige stijl
● Zet op aan: Kabel buitenleider

● Materiaal: Koperriem

 

Mechanische capaciteit:

 

  1. Roestvrij staalmateriaal:  vlotte oppervlakte, geen braam en barst, is er geen duidelijke opneming en daalt teken
  2. rubbermateriaal: schone oppervlakte, geen verwonding en bel
  3. verenigbare dichtheid die draad aan de grond zetten: eenvormige isolerende barrière, geen barst en oppervlakte het verouderen
  4. Bout & noot: schone oppervlakte, geen barst en roest het bevlekken
  5. eenvoudig te installeren

 

Pre-Sales de Dienst

* Onderzoek en het raadplegen steun.
* Steekproefsteun.
* Aangepast is beschikbaar.

De naverkoopdienst

* Installatie en technische ondersteuning.
* Productvervanging als kwaliteitsprobleem hebben.
* De klanteninformatie wordt niet onthuld.

 

FAQ

Q: wat is uw bedrijf MOQ?
A: In over het algemeen, als het merk van de gebruiksklant, wij minstens 500~800pcs zullen vragen, dit kunnen wij onderhandelen.

Q: Wat is uw levertijd?
A: Dit te vragen gelieve onze voorraad in eerst, kunnen de producten sturen ontvangen eens uw storting. Als de merken van de gebruiksklant, wij een 3-5days zullen nemen om materialen en massaproduktie voor te bereiden.

Q: Kan uw bedrijf aanpast goedkeuren?
A: Welkom OEM & ODM.

Q: Hoe lost u op na de verkoopdienst?
A: Dit te vragen gelieve ons voor technische ondersteuning of hebt u arbeiders het weten hoe te herstellen. Als geen ingenieurs hebben, te sturen gelieve de punten terug, kunnen wij de punten voor u herstellen.

Q: Kunt u een steekproef voor ons zich te ontwikkelen verzenden?
A: Ja, kunnen wij. De steekproef kan sturen zodra u om het vraagt, maar zal een steekproefprijs vragen. De steekproefprijs zal terug voortaan orde terugkeren.

De openluchtaarde Coaxiale Kabel die Uitrusting voor 7/8 Duim aan de grond zetten overhaalt de Gemakkelijke Installatie van de Voederkabel

Verheug me op uw onderzoek op Openluchtaardeuitrusting, klem bij het aan de grond zetten van uitrusting want 7/8 duim voederkabel overhaalt.

Contactgegevens
rachel.tang

WhatsApp : 8615019465365